Utilizatorii site-ului Medicinas (cardioveg.ro) au la dispoziție, mai jos, Regulamentul privind termenii și condițiile de folosire a acestui portal.

Medicinas (cardioveg.ro) este denumirea pentru Societatea MEDICINAS SRL, ce își are sediul în Strada rodiei 37, Sector 4, București, fiind înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/13566/2016. Așadar, utilizarea site-ului, ce include accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest portal implică un acord implicit pentru respectarea termenilor și condițiile ce sunt descrise mai jos, unde veți descoperi, de asemenea, și efectele și consecințele ce se ivesc în urma acestuia. De asemenea, conținutul acestui acord poate fi modificat oricând, fiind dreptul rezervat al administratorului Medicinas (cardioveg.ro), iar acest lucru se poate face fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizază, ce sunt denumite ”Utilizatori”. Acestea vor avea, însă, acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor.

Conținutul site-ului și drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului Medicinas (cardioveg.ro), ce include logo, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini ori text sunt proprietatea exclusivă a Medicinas (cardioveg.ro), fapt pentru care nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis ori expus în alte scopuri decât cele legal permise.

De asemenea, extragerea oricăror informații pentru a fi utilizate în scop comercial ce depășește sfera copiei private ce este reglementată prin lege ori pentru vânzarea sau licențiere, fără a obține înainte un consimțământ scris al titulaturilor drepturilor de proprietate înseamnă, fără doar și poate, încălcarea termenilor și condițiilor.

Prin utilizarea Medicinas (cardioveg.ro) acceptați să nu afectați ori să interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele ce previn ori restricționează utilizarea ori copierea unui conținut ori elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului ori conținutului acestuia.

Comunicarea cu reprezentanții Medicinas (cardioveg.ro) se poate realiza fie prin interacțiunea directă cu acesta, fie prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Înainte de a cumpăra un produs, clientul trebuie să se asigure că a verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii înainte de a-l achiziționa. De asemenea, este important de știut că raporturile comerciale dintre cumpărător și Medicinas (cardioveg.ro) sunt reglementate în mod oficial de Ordonanța Guvernului 130/200, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

De asemenea, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare în termen de 10 zile de la primirea produsului, fără a fi nevoie de achitarea unor penalități ori de invocarea unui motiv ori, în cazul prestării de servicii, de la încheierea contractului.

Informațiile de pe site sunt în permanență actualizate, însă acestea pot conține inadvertențe, ce sunt descrise prin faptul că specificațiile ori prețul produselor pot fi modificate de către producător fără preaviz ori viciate de erori de operare. De asemenea, este bine de știut că fotografiile au caracter informativ și pot conține, de asemenea, accesorii ce nu sunt incluse în pachetele standard.

Informaţiile prezentate în portal au titlu informativ şi nu substituie sfatul medicului ori al altui specialist. De asemenea, Medicinas (cardioveg.ro) nu îşi asumă nici o răspundere privind calitatea produselor şi eficienţa acestora în tratament, utilizarea informaţiilor şi a serviciilor se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Fraudă

Pentru a accesa sau utiliza anumite secțiuni ale website-ului este necesar crearea unui cont personal, prin care vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile ce sunt realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website.

Ulterior creării contului utilizarea conţinutului înseamnă că acceptați modificările intervenite asupra termenilor şi condiţiilor Medicinas (cardioveg.ro), dar și a versiunilor actualizate ale termenilor şi condiţiilor site-ului.

Printre altele, este important să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care v-a fost compromisă securitatea contului, anunțați de urgență administratorul site-ului. Preţurile pot fi actualizate, fără o înştiinţare prealabilă, motiv pentru care este recomandat să revedeţi preţurile atunci când faceţi o comandă de produse. Preţurile sunt exprimate în RON, incluzând TVA 19%.

Securitatea datelor personale

Datele personale ale fiecărui client Medicinas (cardioveg.ro) vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Astfel, informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii ori newslettere, etc. Ne obligăm, de asemenea, să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor.

Este, însă, important să completaţi datele cerute cu exactitate. Dacă adresa nu va coincide cu codul postal introdus, comanda va fi anulată. De asemenea numărul de telefon sau adresa de e-mail vor fi folosite pentru confirmarea comenzii. Necompletarea acestora sau completarea cu informaţii de contact fictive va duce la imposibilitatea confirmării comenzii şi implicit la neexpedierea acestora.

Soluționarea litigiilor

Prin folosirea portalului web Medicinas (cardioveg.ro), utilizatorul acceptă termenii și condițiile de utilizare enumerate mai sus, iar orice dispută care ar putea să apară între client și administratorul Medicinas (cardioveg.ro) sau asociați/parteneri/afiliați acestuia va fi rezolvată fie pe cale amiabilă ori, dacă acest lucru nu este posibil, conflictul va fi soluționat în instanță, având în vedere legile în vigoare.

Administratorul Medicinas (cardioveg.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața acestui portal web, precum și a oricărei pagini ori subpagini, în orice moment și la orice interval de timp. Are de asemenea, dreptul de a întrerupe temporar sau permanent ori chiar în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului fără a emite vreo notificare prealabilă individuală ori generală.